46 páros a visszatérő abodi gyorsaságin

Lezárult a nevezés a Greenplan MRC 2023 harmadik versenyére. A számok növekvést mutatnak az előző versenyekhez képest, ugyanis összesen 46 páros neve található a nevezési listán! TOVÁBB OLVASOM… →

Szombati napon (2023.06.24) átvételekkel veszi kezdetét a Greenplan MRC idei harmadik versenye a Gobaldaru Ládbesenyő Minisprint. Az adminisztratív átvétel és a gépátvétel Edelénybe lesz a Déryné utcában (Bafeta Kft. – Fatelep) 15:00 órától. A fanatikusok akár már itt is megtekinthetik majd a versenyautókat közelebbről.

Vasárnap 07:00 órától kerül lezárásra a Ládbesenyő – Abod összekötő út egészen 18:00 óráig. A futamok ideje alatt teljes útzár van érvényben, de a Borsod Volán menetrend szerint közlekedő autóbuszainak, a Homm dolgozó szállítás buszainak, valamint a megkülönböztető jelzést használó járműveknek áthaladást biztosítunk minimális várási idő után. A lakosság a futamok között a 30 perces szerviz időkben tud majd közlekedni az útszakaszon.

Nézőknek a belépés 1.000 Ft/ fő díj ellenében belépőjegyet váltva látogatható a verseny. Kivétel ez alól a 12.életévüket még be nem töltött gyerekek, valamint a Ládbesenyői vagy Abodi lakcím kártyával rendelkezők. Számukra a rendezvény ingyenesen látogatható.

Beérkezett nevezések rajtszámos listája:

A nevezési listán túl elérhető még a nagyítható, böngészhető térképünk is a hétvégére, amiben jelölve vannak a:
– nézői pontok
– nézők elől elzárt területek
– szerviz terület
– átvételi helyszínek

!!! ITT ÉRHETŐ EL A TÉRKÉP !!!

Várunk minden kedves érdeklődőt, sportbarátot , hogy együtt teljen csodásan a hétvégi verseny!

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
  • 2023-ban az alábbi versenyeket rendezte a FireBlade SE: