Lezárult a Winter Race Cup 2022/23 Kupasorozat

Április 1.-én szombaton hivatalosan is véget ért a Winter Race Cup 2022/23. A téli kupasorozat díjkiosztóval és rendhagyó bajnokok tornájával zárult le. TOVÁBB OLVASOM… →

A Winter Race egy téli amatőr kupasorozat volt, amit 2022-ben indítottunk útjának az északi szomszéd országok mintájára. A sorozat 5 fordulóból állt és 5 különböző helyszínen történt a lebonyolítása. Edelénybe murvás versenyen kezdődött a kupasorozat, majd következett Igrici szintén murva talajon és a 2022-es évet Abaújváron zártuk egy havas versennyel. Majd a szilveszteri koccintások után, januárba 17 év után visszatérő helyszínen a Miskolci Auchan áruház (volt Cora) parkolójába folytatódott a sorozat, amit februárba a rudabányai volt bánya területen fejeztünk be. A Winter Race Cup 2022/23 sorozaton összesen 208 versenyző vett részt.

A kupasorozat végeredménye:

A Gömör Ring Gokartpálya tulajdonosának idősebb Pál Krisztiánnak köszönhetően még egy utolsót versenyezhettek egymás ellen a díjazottak. A fiúk gokartokkal küzdöttek meg egymás ellen a Bajnokok Tornája rendezvényen. Itt a leggyorsabb Tamás Dániel volt, akit Pogonyi Donát követett a második helyen (Pál Krisztián navigátora), majd a dobogó harmadik fokára Nagy Zoltán “Tejcsi” állhatott fel.

Ezen felül indítottunk egy Támogatók Tornája futamot is, ahol a díjazottak mellett azok is megküzdhettek egymással akik a rendezvényeink mellé álltak a sorozat folyamán. Itt Kiss Balázs “Vadmagyar” volt a leggyorsabb. A dobogó második foka Pálfi Péter “Begyó”-é lett, , míg a harmadik helyen Bartha Nándor ért célba.

Szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek aki a Winter Race mellé állt az elmúlt szezonban. Köszönet a versenyzőknek, hogy minket választottak továbbá köszönet a versenyen dolgozó személyzetnek a munkájukért. Már most dolgozunk a sorozat folytatásán és bízunk a legjobbakban.

Külön köszönettel tartozunk a putnoki Gömör Ring-nek, hogy náluk bonyolíthattuk le a rendhagyó díjkiosztónkat! Ha szeretnétek egy jót Gokartozni mindenképp látogassatok el oda.

A sorozat támogatói:

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.
  • 2023-ban az alábbi versenyeket rendezte a FireBlade SE: